

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Трябва ви извара и около час време
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Вадете продуктите, всички ги имате в хладилника
Ухае божествено, вкусът е уникален
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Меко и крехко тесто, апетитен вискозен пълнеж. Изглежда страхотно, има страхотен вкус